"Pași spre ÎNVIERE" - NEPSIS Settimo Torinese

140 settimo

Cu binecuvântarea Prea Sfințitului Părinte Episcop Siluan și cu purtarea de grijă a Părintelui paroh Paul Porcescu, alături de coordonatorii, Pr. diac. Valentin Petraru și Dna. diaconiță Mădălina, cursurile Școlii Parohiale "Sf. Ioan de la Râșca și Secu", au intrat în atmosfera preîntâmpinării Praznicului Praznicelor.

Întâlnirea săptămânală a început cu înmânarea diplomelor participanților la Olimpiada Internațională de Religie: "Împreună cu Hristos prin lume în mileniul III", ediția a VIII-a, "Cuvântul care vindecă". Concursul a reunit în anul acesta circa 13 000 de copii români din România și Diaspora, în perioada 10-11 februarie, Școala Parohială aflându-se la cea de-a V-a participare.

S-a început un nou proiect iconografic, dedicat zugrăvirii icoanei Învierii Domnului Iisus Hristos, iar cei mai mici au avut ca temă de lucru înfrumusețarea Crucii.

Toți cei prezenți au participat la cateheza despre Duminica Sfintei Cruci, răspunzând la întrebări și lecturând pasaje din Sfânta Scriptură.

Întâlnirea s-a finalizat în acorduri de chitară și cântec despre primăvară.

Dăm Slavă Sfintei Treimi pentru toate realizările frumoase, dorind tuturor un post binecuvântat plin de roade duhovnicești!

A consemnat, Diacon Valentin Petraru