Trecerea la Domnul a PC Părinte Lucian Roșu – Torino II

 

 

Cu părere de rău, vă aducem la cunoștință că, în seara aceasta, fratele nostru împreună-slujitor, Părintele Lucian Roșu (de la Torino), a trecut în veșnicie.

După o suferință ce durează de mai mulți ani, suferință care a atins cote maxime în vara și în toamna ce au trecut, Părintele Lucian a aflat odihna cea bine-meritată slujitorilor celor râvnitori ai lui Hristos. Să-l pomenim cu toții, rugându-l pe Mântuitorul Hristos, Biruitorul morții, să-i ierte toată greșeala, cea cu voia și cea fără de voie, și să-i facă parte de slujirea cea veșnică în soborul aleșilor Lui.

Ne rugăm, împreună cu Preasfințitul Părinte Arhiereu-vicar Atanasie de Bogdania, cu clerul, monahii și poporul întregii Episcopii, pentru Preoteasa Amalia și pentru copiii lor, Nicolae, Paul, Diaconul Alexandru și Iulia, ca să se reverse peste ei mângâierea cea de Sus și harul dumnezeiesc, cel dătător de pace și liniște.

Un gând aparte de rugăciune se îndreaptă și către credincioșii parohiei Înălțarea Sfintei Cruci – Torino (II), fii și fiice duhovnicești ai Părintelui Lucian, către toți cei care l-au cunoscut și prețuit, care l-au iubit până la sfârșit pe păstorul și părintele lor.

Adresăm, de asemenea, gând de împreună-rugăciune cu clericii care fac parte din Protopopiatul Piemonte I, în fruntea căruia s-a aflat Părintele Lucian, precum și întregului cler și popor credincios din Piemonte și Val d’Aosta, mulți dintre ei fiind sprijiniți în activitatea pastoral-misionară de către Părintele Lucian.

Veșnică odihnă robului lui Dumnezeu, Preotul Lucian, fratele nostru, și pomenirea lui din neam în neam!

 

+Episcopul Siluan

al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

 

Căutare

Apostolia

FTOUB Roma

 

Instagram

  Misiunea Sfântul Ierarh Nicolae

  Misiunea Sfântul Ierarh Nicolae

   
   

  Facebook

  5 X 1000

   

  I fondi del 5 per mille saranno utilizzati per diverse attività sociali: l'aiuto ai bambini e ai poveri, la cura dei senzatetto e dei malati, etc.

  Scrivi anche tu sulla dichiarazione dei redditi il C. F.: 97558250581

   

  Știri din viața Eparhiei

   

  Nepsis

  NEPSIS

   
   

  Reportaje EORI

   
   

  Vă Recomandăm

  Agenda/Diario pentru tine!ri 2019/2020

   Agenda creștinului 2020

  Calendar 2020 pentru familia ta

   

   Calendarul Tuturor Sfinților 2020 

  Tinerii ortodocși

  Numărul total de vizitatori

  11985452